02 juliol, 2020

Concurs de fotografia de la Terra Alta

Benvolgut/da,

El Concurs de fotografia de la Terra Alta celebra aquest any la vint-i-cinquena edició, per això ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració, tant pel que fa al suport en la difusió de les bases del concurs que us adjuntem com per la vostra participació al concurs.

La data de presentació de les obres finalitza el 31 d’octubre.

Rebeu una salutació,

Neus Sanromà i Samper
Presidenta

Consell Comarcal de la Terra Alta

C. Bassa d’en Gaire, 1

43780 Gandesa

Tel. 977420018

Fax. 977420395

La informació continguda en aquest missatge i els arxius adjunts és confidencial. No es pot utilitzar en benefici propi. Si vostè ha rebut aquest missatge per error, l’ha de destruir sense copiar ni comunicar i informar immediatament per correu electrònic al seu emissor. Qualsevol comunicació, còpia, distribució o altre ús d’aquesta informació no autoritzat expressament per l’emissor del missatge, resta legalment prohibida.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals (LOPD) i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat per poder mantenir el contacte amb vostè i oferir-li els nostres productes i serveis. Si vostè vol accedir, rectificar, cancel•lar o oposar-se a les seves dades, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça electrònica a consellcomarcal, o bé, dirigint-se o enviant un correu postal a l’adreça:Consell Comarcal de la Terra Alta, c/ Bassa d’en Gaire,1. 43780 Gandesa (Tarragona).

Related posts